Over ons

ONZE MEDEWERKERS

Tonny Planken-Brand

fysiotherapeute

Al meer dan 40 jaar werkt Tonny als fysiotherapeute in Moerkapelle, enthousiast en vol energie en. In al die jaren is ze er van doordrongen geraakt dat het om een bewegingsapparaat gaat als we het over het lichaam hebben. In veel gevallen zoals bij blessures, bij pijnklachten, of bij krachtsvermindering heeft het lichaam dan ook een grotere  kans op genezing  met bewegen als therapie. De laatste  jaren wordt dit  ook door wetenschappelijk onderzoekt steeds meer onderbouwd!.
Bovendien is Tonny lid van het Schoudernetwerk Groene Hart, zodat u zeker weet dat u met uw klachten in de beste handen bent.

Buiten haar werk als fysiotherapeut in haar praktijk werkt ze ook nog in het verzorgingstehuis Beth San en geeft ze trainingslessen in het Conditiecentrum Moerkapelle.

Jochem Klomp

fysiotherapeut en manueel therapeut in opleiding (of i.o)

Nadat Jochem eerst stage heeft gelopen in onze fysiopraktijk heeft hij vervolgens , toen hij gediplomeerd fysiotherapeut was, in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam gewerkt.
Hier heeft hij ervaring opgedaan op de afdelingen Neurologie, Cardiologie en Orthopedie .
Gedurende  deze werkzaamheden heeft hij verschillende cursussen en nascholing gevolgd en zodoende heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan in deze vakgebieden en weet hij deze goed te implementeren in de praktijk.
Na een wereldreis van anderhalf jaar is hij sinds maart 2019 bij ons in dienst en stort hij zich met veel plezier volledig op de werkzaamheden in onze fysiopraktijk. Ook hij werkt in het verzorgingstehuis Beth San en begeleidt hij trainingslessen in het Conditiecentrum Moerkapelle.

Jeniffer Wijnhout

fysiotherapeute en oncologisch therapeute in opleiding (of i.o)

Jennifer Wijnhout werkt nu al bijna twee jaar in onze praktijk. Het feit dat ze daar iedere dag 90 km voor moet autorijden, geeft al aan met hoeveel plezier ze haar werk als fysiotherapeut in Moerkapelle  doet. Zelf is ze zeer sportief: zo  turnt ze bijvoorbeeld op Nederlands kampioenschap niveau .Daardoor weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor het bewegingsapparaat/ het lichaam te zorgen. Ze volgde al vele cursussen om up -to -date te blijven in haar vak en dat is ook precies wat ze uitstraalt. Dus ook bij Jennifer bent u in zeer goede handen. Ze werkt ook in het verzorgingstehuis  Beth San en begeleidt trainingslessen in het Conditiecentum Moerkapelle

HET VERTROUWEN VAN BETH SAN

Al onze fysiotherapeuten zijn ook werkzaam in het verzorgingstehuis Beth San, wat tekenend is voor het vertrouwen dat zij binnen deze zorginstelling genieten.

ANDERE DISCIPLINES AANWEZIG

DIËTIEK

Fleur Swinkels van Vodiservice.

U kunt haar telefonisch bereiken via 06-19933461 of mailen naar fleur@vodiservice.nl

VERLOSKUNDIGE

De verloskundigen van Promessa houden iedere dinsdagmorgen spreekuur bij ons in het pand.

JEUGDGEZONDHEIDSZORG VAN CJG ZUIDPLAS

Met ingang van woensdag 9 januari 2019 start de Jeugdgezondheidszorg van CJG Zuidplas met een inloopspreekuur in Moerkapelle. Het inloopspreekuur is bedoeld voor vragen en advies of een extra meet- en weegmoment.
Op woensdagmiddagen, buiten de schoolvakanties, zijn ouders (met kinderen) welkom tussen 15.30 en 16.30.
Locatie: Praktijk voor Fysiotherapie, Akkerweg 1, 2751 CH Moerkapelle.                  
Reguliere afspraken zullen plaatsvinden op de locatie in Zevenhuizen (Dorpstraat 75).
Voor meer informatie: www.cjgzuidplas.nl of 088-254 2384