Meteen naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

ONZE MEDEWERKERS

Jochem Klomp

Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut & master manueel therapeut (Msc)

Nadat Jochem eerst stage heeft gelopen in onze fysiotherapiepraktijk heeft hij vervolgens, toen hij gediplomeerd fysiotherapeut was, in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam gewerkt.
Hier heeft hij ervaring opgedaan op de afdelingen Neurologie, Cardiologie en Orthopedie. Gedurende deze werkzaamheden heeft hij verschillende cursussen en nascholing gevolgd en zodoende heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan in deze vakgebieden en weet hij deze goed te implementeren in de praktijk.
De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de manuele therapie, waarbij hij meer kennis heeft opgedaan over bewegingen van gewrichten in de ledematen en de gehele wervelkolom. Daarnaast past hij het biopsychosociaal model toe, dit is een belangrijk hulpmiddel om (complexe) gezondheidsproblemen te ontrafelen en te behandelen.

Tonny Planken-Brand

Fysiotherapeute & Lid van het schoudernetwerk

Al 45 jaar werkt Tonny als fysiotherapeute , waarvan 43 jaar in haar eigen praktijk in Moerkapelle, enthousiast en vol energie. In al die jaren is ze er van doordrongen geraakt dat het om een bewegingsapparaat gaat als we het over het lichaam hebben. In veel gevallen zoals bij blessures, bij pijnklachten, of bij krachtsvermindering heeft het lichaam dan ook een veel grotere kans op genezing met bewegen als therapie. De laatste jaren wordt dit ook door wetenschappelijk onderzoek steeds meer onderbouwd!
Tonny is lid van het Schoudernetwerk Groene Hart, zodat u zeker weet dat u met uw (schouder)klachten in de beste handen bent. Ze heeft ook veel affiniteit met de periode van zwangerschap en bevalling en organiseert hiervoor regelmatig korte cursussen. Buiten haar werk als fysiotherapeut in haar praktijk werkt ze ook nog in het verzorgingstehuis Beth San en geeft ze trainingslessen in het Conditiecentrum Moerkapelle.

Iris Hendriks

Iris

Fysiotherapeute & master geriatrisch fysiotherapeute (Msc)

Iris is in 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na een aantal jaren werkervaring in de eerstelijns praktijk in Zoetermeer en Den Haag, heeft zij zich gespecialiseerd tot Geriatriefysiotherapeut, waarbij zij zich op de oudere patiëntengroep richt. Belangrijke aandachtspunten zijn het revalideren na een ziekenhuisopname of operatie en het behouden van fysieke mogelijkheden zodat de zelfredzaamheid in huis kan worden vergroot. Aanvullend daarop heeft zij verschillende cursussen gedaan zoals valpreventie en het begeleiden van patiënten met etalagebenen/Claudicatio intermittens. Ook werkt zij in het verzorgingshuis Beth San en begeleidt de trainingen in het Conditiecentrum Moerkapelle.

Kim Barendregt

Kim

Bewegingsagoog en fysiotherapeut (i.o.)

Kim werkt sinds maart 2023 bij ons als bewegingsagoog. Zij werkt in het verzorgingshuis Beth San en begeleidt de trainingen in het Conditiecentrum. Kim heeft een grote passie voor het menselijk lichaam, wordt blij van menselijk contact en wil graag andere mensen helpen. Omdat zij graag mensen een glimlach laat bezorgen is zij in september gestart aan een paramedische opleiding tot Fysiotherapeut.


HET VERTROUWEN VAN BETH SAN

Al onze fysiotherapeuten zijn dus ook werkzaam in het verzorgingstehuis Beth-San, wat tekenend is voor het vertrouwen dat zij binnen deze zorginstelling genieten.

ANDERE DISCIPLINES AANWEZIG

DIËTIEK

Mechteld Baken van Vodiservice.

U kunt haar telefonisch bereiken via 06-42626729.

VERLOSKUNDIGE

De verloskundigen van Verloskundigen Zuidplas houden iedere dinsdagmorgen spreekuur bij ons in het pand.

JEUGDGEZONDHEIDSZORG VAN CJG ZUIDPLAS

Met ingang van woensdag 9 januari 2019 start de Jeugdgezondheidszorg van CJG Zuidplas met een inloopspreekuur in Moerkapelle. Het inloopspreekuur is bedoeld voor vragen en advies of een extra meet- en weegmoment.
Op woensdagmiddagen, buiten de schoolvakanties, zijn ouders (met kinderen) welkom tussen 15.30 en 16.30.
Locatie: Praktijk voor Fysiotherapie, Akkerweg 1, 2751 CH Moerkapelle.                  
Reguliere afspraken zullen plaatsvinden op de locatie in Zevenhuizen (Dorpstraat 75).
Voor meer informatie: www.cjgzuidplas.nl of 088-254 2384

× Chat hier met ons!