Meteen naar de inhoud
Home » Fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapiepraktijk

Al meer dan 40 jaar het adres voor fysiotherapie in Moerkapelle

Onze praktijk voor fysiotherapie is een begrip in Moerkapelle en zelfs bij velen in omliggende plaatsen. Waarom? Omdat onze fysiotherapeuten u graag de allerbeste behandeling willen geven. Bij ons draait het om u! Om uw lichaam en uw lichamelijke klacht, die u graag verholpen ziet.

Werkwijze

Tijdens uw eerste bezoek maken we een inventarisatie van uw gezondheidsproblemen en maken we in overleg met u een behandelplan. De fysiotherapeuten kunnen u duidelijk uitleggen hoe uw lichamelijke klachten ontstaan en wat u kunt doen om er weer vanaf te komen. We hebben een uitstekend contact met de huisartsen in Moerkapelle en hebben op regelmatige basis overleg met hen.

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten, die allen bewust hebben gekozen voor dit type brede praktijk. We proberen op eenvoudige wijze en door uitvoerige duidelijke uitleg allerlei klachten inzichtelijk te maken en te behandelen. Door uitgebreide doorlopen scholing kunnen we veel uiteenlopende aandoeningen behandelen zoals pijnklachten, krachtsverlies in uw lichaam, nabehandeling na operaties, bekkenklachten, sportblessures en hart- en long problemen. Kortom voor alle problemen aan het bewegingsapparaat (uw lichaam dus) kunt u bij ons terecht.

Netwerk

Wanneer we denken dat een specialistische collega u beter kan helpen om van uw specifieke klacht af te komen, dan sturen wij u door. Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten waar we uitstekende ervaringen mee hebben. Dit netwerk bestaat uit onder andere een manueeltherapeut een haptonoom en een kinderfysiotherapeut.

Daarnaast is Tonny Planken lid van het schoudernetwerk van het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.

Openingstijden fysiotherapie:

Maandag:08:00 – 21:00
Dinsdag:08:00 – 21:00
Woensdag:08:00 – 13:00
Donderdag:08:00 – 21:00
Vrijdag:08:00 – 17:00
Zaterdag:08:00 – 12:00
Zondag:Gesloten

Over ons

× Chat hier met ons!