Meteen naar de inhoud
Home » Conditiecentrum

Conditiecentrum

Plezierig bewegen onder deskundige leiding!

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij in het ConditieCentrum Moerkapelle begeleiding bij uw trainingen /oefendoelen.
Door de Coronacrisis zijn wij genoodzaakt de opzet iets te veranderen; we hebben nu begeleide en onbegeleide trainingstijden.
Bovendien moet er van te voren gereserveerd worden. Verder is onze begeleiding als vanouds!

Let op: nog steeds geldt 1,5 meter afstand bewaren. En de apparatuur schoon maken.


Het ‘nieuwe’ Conditie Centrum Moerkapelle:

Essentie is dat er nooit meer met veel ( meer dan 9) mensen tegelijk getraind kan worden en dat er ook ingeschreven kan worden op onbegeleide ( halve)uren.

Hieronder een korte samenvatting van de nieuwe gang van zaken :

  • Voor u gaat starten met trainen bij ons krijgt u een uitgebreide intake, waar bij we in kaart gaan brengen wat uw globale conditie is.
  • Nog steeds wordt u begeleid door een professionele fysiotherapeut.
  • Verder is er een ruime mogelijkheid om onbegeleid te komen trainen; u doet dit via Onlineafspraken.nl, of via onze website
  • Het maximum aantal is op dit moment 10 personen; bij onbegeleide trainingen mag u zichzelf meerdere keren in 1 uur boeken als u liever niet met meerdere mensen in de zaal wilt zijn.
  • En er komen extra uren, waarbij we vooral veel uitleg en advies willen geven over een specifiek onderwerp. Zoals bijvoorbeeld waarom krachttraining/ belang van goede ademhaling/ hoe te ontspannen.
  • Dit alles met behoud van alle veiligheidsregels om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Het blijft natuurlijk zo, dat begeleide uren alleen maar begeleid worden door ons, professionele fysiotherapeuten. Dus je krijgt nog steeds de allerbeste begeleiding bij de training, je kunt nog steeds alle vragen stellen. En wij gaan altijd met jou op zoek naar de voor jouw optimale vorm van bewegen.


Belangrijk nog steeds:

Buiten kijf staat dat:
–  Als je ziekteverschijnselen hebt blijf je thuis.
–  Als er iemand in je gezin ziek is blijf je thuis.
–  Was je handen 20 seconden.
–  Houd 1,5 m afstand.

WE VERTROUWEN EROP DAT IEDEREEN DIT BOVENSTAANDE ELKE KEER WEER IN ACHT NEEMT.


Al meer dan 25 jaar lang ontmoeten allerlei mensen uit Moerkapelle en omgeving elkaar in de fitnesszaal van Conditiecentrum Moerkapelle. Zowel sporters als mensen met een medische indicatie en ex-patiënten van de fysiotherapiepraktijk, nemen enthousiast deel aan de fitnessuren van Conditiecentrum Moerkapelle. Iedereen traint op zijn eigen niveau en werkt aan zijn eigen doelen. Het samen actief bezig zijn zorgt echter ook voor verbinding. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen ook voor de gezelligheid naar trainingsuren komen!

Deskundige begeleiding
Het is een prettige gedachte dat de fitnessuren altijd begeleid worden door deskundige fysiotherapeuten die erop toezien dat de bewegingen goed worden uitgevoerd. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over oefeningen of trainingen.

Geen zin om te sporten?
Natuurlijk vindt niet iedereen het leuk om in beweging te komen. Soms moeten mensen zich er echt even toe zetten om te gaan sporten. Bedenk echter: ‘Mensen die denken geen tijd te hebben voor lichaamsbeweging, zullen vroeg of laat tijd moeten maken om ziek te zijn!’

Veel afwisseling
Wie eenmaal de stap heeft gezet om te gaan sporten, merkt dat het plezierig trainen is in Conditiecentrum Moerkapelle. Elk fitnessuur sluit af met een gezamenlijke training van circa tien minuten waarbij uiteenlopende oefeningen en spiergroepen aan bod komen. Soms in de vorm van een circuitje grondoefeningen, soms met toestellen, buizen of elastieken, oefeningen op muziek et cetera. Deze afwisseling zorgt ervoor dat geen trainingsuur hetzelfde is!

Prettige oefenzaal

In onze visie zijn de meeste aandoeningen aan uw houdings- en bewegingsapparaat te voorkomen of uitstekend te behandelen door lichaamsbeweging: door oefenen onder deskundige leiding. Conditiecentrum Moerkapelle beschikt dan ook over een ruime en prettige oefenzaal met alle mogelijke oefenapparatuur. De fysiotherapeut geeft u advies op maat en ziet er scherp op toe dat u uw spieren en gewrichten op de juiste wijze belast.

Bij het kopje reserveren vind u de actuele mogelijkheden om te trainen.
U kunt alle dagen, behalve op zondag bij ons terecht om te bewegen!


Nieuwe prijzen per 1 maart 2023 (de oude prijzen tot 1 maart 2023 vind u onder de nieuwe prijzen)

Inschrijven uitgebreid, eenmalig 
Inschrijven beperkt, eenmalig                                        
€  65,-
€  50,-
  
10-rittenkaart   (10 hele /20 halve uren)                         
20-rittenkaart   (20 hele /40 halve uren)      
(De rittenkaarten zijn 5 maanden geldig)                  
€ 110,-
€ 192,-
  
Jaarkaart bij betaling in één keer                                
Jaarkaart bij betaling in maandelijkse termijnen
 (Dat komt neer op € 64 per maand)
€ 715,-
€ 765,-
Bankgegevens
NL23 KNAB 0511 4130 76
t.n.v. FysioVersa