Meteen naar de inhoud
Home » Conditiecentrum

Conditiecentrum

Plezierig bewegen onder deskundige leiding!

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij in het Conditiecentrum Moerkapelle begeleiding bij uw trainingen /oefendoelen. We hebben nu begeleide en onbegeleide trainingstijden, die van te voren gereserveerd moeten worden in het afsprakensysteem.

Hieronder een korte samenvatting van de gang van zaken:

  • Voor u gaat starten met trainen bij ons krijgt u een uitgebreide intake, waarbij wij in kaart gaan brengen wat uw globale conditie is.
  • U wordt begeleid door professionele begeleiding.
  • Verder is er een ruime mogelijkheid om onbegeleid te komen trainen. U doet dit via Onlineafspraken.nl of via onze website.
  • Het maximum aantal is op dit moment 12 personen; bij onbegeleide trainingen mag u zichzelf meerdere keren in 1 uur boeken als u liever niet met meerdere mensen in de zaal wilt zijn.

Het blijft natuurlijk zo, dat begeleide uren alleen maar begeleid worden door ons. Dus je krijgt nog steeds de allerbeste begeleiding bij de training waarbij je al jouw vragen kunt stellen. Wij gaan altijd met jou op zoek naar de voor jouw optimale vorm van bewegen.


Al meer dan 25 jaar lang ontmoeten allerlei mensen uit Moerkapelle en omgeving elkaar in de fitnesszaal van Conditiecentrum Moerkapelle. Zowel sporters als mensen met een medische indicatie en ex-patiënten van de fysiotherapiepraktijk, nemen enthousiast deel aan de fitnessuren van Conditiecentrum Moerkapelle. Iedereen traint op zijn eigen niveau en werkt aan zijn eigen doelen. Het samen actief bezig zijn zorgt echter ook voor verbinding. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen ook voor de gezelligheid naar trainingsuren komen!

Deskundige begeleiding
Het is een prettige gedachte dat de fitnessuren altijd begeleid worden door deskundige fysiotherapeuten en instructeurs die erop toezien dat de bewegingen goed worden uitgevoerd. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over oefeningen of trainingen.

Geen zin om te sporten?
Natuurlijk vindt niet iedereen het leuk om in beweging te komen. Soms moeten mensen zich er echt even toe zetten om te gaan sporten. Bedenk echter: ‘Mensen die denken geen tijd te hebben voor lichaamsbeweging, zullen vroeg of laat tijd moeten maken om ziek te zijn!’

Veel afwisseling
Wie eenmaal de stap heeft gezet om te gaan sporten, merkt dat het plezierig trainen is in Conditiecentrum Moerkapelle. Elk fitness uur sluit af met een gezamenlijke training van circa tien minuten waarbij uiteenlopende oefeningen en spiergroepen aan bod komen. Soms in de vorm van een circuitje grondoefeningen, soms met toestellen, buizen of elastieken of oefeningen op muziek. Deze afwisseling zorgt ervoor dat geen trainingsuur hetzelfde is!

 

Prettige oefenzaal
In onze visie zijn de meeste aandoeningen aan uw houdings- en bewegingsapparaat te voorkomen of uitstekend te behandelen door lichaamsbeweging: door oefenen onder deskundige leiding. Conditiecentrum Moerkapelle beschikt dan ook over een ruime en prettige oefenzaal met alle mogelijke oefenapparatuur. De begeleider geeft u advies op maat en ziet er scherp op toe dat u uw spieren en gewrichten op de juiste wijze belast.

Bij het kopje reserveren vind u de actuele mogelijkheden om te trainen.
U kunt alle dagen, behalve op zondag bij ons terecht om te bewegen!


Prijzen per 1 maart 2023

Inschrijven uitgebreid, eenmalig 
Inschrijven beperkt, eenmalig                                        
€  65,-
€  50,-
  
10-rittenkaart   (10 hele /20 halve uren)                         
20-rittenkaart   (20 hele /40 halve uren)      
(De rittenkaarten zijn 5 maanden geldig)                  
€ 110,-
€ 192,-
  
Jaarkaart bij betaling in één keer                                
Jaarkaart bij betaling in maandelijkse termijnen
(Dat komt neer op € 64 per maand)
€ 715,-
€ 765,-
Bankgegevens
NL23 KNAB 0511 4130 76
t.n.v. FysioVersa

 

× Chat hier met ons!